Шалений фанат вибіг на поле під часу матчу команди Кривцова: ситуацію владнав особистий охоронець Мессі

Переглядів 5160
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Шалений фанат вибіг на поле під часу матчу команди Кривцова: ситуацію владнав особистий охоронець Мессі
Той самий епізод з фанатом. Фото: Google
Інтер Маямі українського захисника Сергія Кривцова здобув впевнену виїзну перемогу, але під час зустрічі стався епізод за участю фана, який вирішив вибігти до Ліонеля Мессі.

У ніч на четверте вересня Інтер Маямі українського захисника Сергія Кривцова в рамках регулярного чемпіонату MLS зустрічався з Лос-Анджелесом. Українець вийшов у стартовому складі на цей поєдинок разом зі знаменитими екс-футболістами каталонської Барселони Ліонелем Мессі, Жорді Альбою та Серхіо Бускетсом.

В підсумку команда з Маямі здобула перемогу з рахунком 3:1. Гості тричі забили після точних ударом Факундо Фаріаса, Леонардо Кампана та Альби. Мессі на цей раз не забивав, але відзначився двома результативними передачами.

Кривцов, як і легенди Барси Мессі та Бускетс, відіграв цей переможний матч повністю. 

Під час поєдинку на поле вибіг фанат, який одразу кинувся до Мессі. Але особистий охоронець аргентинського футболіста на ім'я Яссін Чеуко уважно слідкував за ситуацією на полі та зловив ризикового супортера, який все одно встиг доторкнутися до Лео. За кілька миттєвостей до фана також підбігли стюарди.

  • Після цього поєдинку Інтер Маямі у турнірній таблиці Східної конференції MLS із 25 очками в активі посідає 14 позицію з 15 команд.
  • Наступну гру команда з Флориди зіграє на своєму полі проти проти Спортінга КС.