«Ще нічого не підписано»: відомий український форвард проанонсував свій трансфер до клубу з Ліги чемпіонів

Переглядів 491
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Ще нічого не підписано»: відомий український форвард проанонсував свій трансфер до клубу з Ліги чемпіонів
Микола Кухаревич. Колаж: «Український футбол»
Молодий український нападник Труа Микола Кухаревич прокоментував чутки щодо свого можливого переходу до Ракува, у складі якого виступає Влад Кочергін.

Микола Кухаревич в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» висловився з приводу чуток щодо його трансферу до польського клубу Ракув, де грає українець Влад Кочергін.

«Є інтерес, але ще нічого не підписано. Ракув ‒ чемпіон Польщі, зараз відбирається через кваліфікацію у Лігу чемпіонів, це єврокубки. Поки що чекаємо, чекаємо».

Минулий сезон форвард провів у шотландському Хіберніані, проте зазначає, що деталі перемовин між клубами поки що не може розповісти.

«Про ці подробиці поки говорити не буду», – сказав нападник для «УФ».

  • 22-річний Кухаревич, який є вихованцем луцької Волині, перейшов із львівського Руху до Труа у липні 2021 року за 300 тисяч євро. У складі французів нападник провів два матчі, але не відзначився результативними діями.
  • У сезоні 2021-22 Микола виступав за бельгійський Левен на правах оренди, а минулу кампанію провів у шотландському Хіберніані, у складі якого зіграв 15 поєдинків, забив п'ять м'ячів та оформив один асист.
  • Контракт українського форварда з французьким клубом діє до червня 2026 року.