Ще один чемпіон світу: Зоря оголосила про підписання чергового новачка

Переглядів 522
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ще один чемпіон світу: Зоря оголосила про підписання чергового новачка
Олексій Хахльов. Фото: ФК Минай
Півзахисник закарпатського Минаю Олексій Хахльов продовжить свою кар'єру у Зорі. Луганський клуб отримав лідера ужгородської команди на правах вільного агента.

Луганська Зоря на офіційному сайті повідомила про підписання контракту із півзахисником Олексієм Хахльовим, який раніше розірвав трудовий договір з Минаєм. Про терміни контракту немає інформації.

Вихованець київського Динамо Олексій Хахльов до переходу в Минай грав в Іспанії за Депортіво Алавес та Сан-Ігнасіо, а також за львівські Карпати. Додамо, що в 2019 році у складі збірної України U-20 Хахльов став чемпіоном світу на мундіалі, який проходив у Польщі.

Цього сезону 23-річний гравець провів 14 матчів і забив один гол. Загалом у складі Минаю відіграв 46 матчів, забив два м'ячі та зробив три результативні передачі.

Нагадаємо, збірна України U-20 під керівництвом Олександра Петракова у фіналі юнацького чемпіонату світу 2019 року обіграла одногодок з Південної Кореї (3:1). З тієї команди у складі Зорі перебувають голкіпер Владислав Кучерук, а також півзахисники Ігор Снурніцин та Сергій Булеца.