«Ще одна можливість висвітлювати, що відбувається у нашій країні»: Зінченко – про створення кіберспортивної команди

Переглядів 392
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ще одна можливість висвітлювати, що відбувається у нашій країні»: Зінченко – про створення кіберспортивної команди
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лівий захисник лондонського Арсеналу та національної збірної України Олександр Зінченко висловився щодо своєї кіберспортивної команди з Counter-Strike.

Олександр Зінченко заснував команду з Counter-Strike, яка називатиметься Passion UA.

Зінченко розповів, що сам є фанатом цієї ігрової дисципліни. Українець спочатку не думав про створення команди, однак згодом ідея стала ціллю.

«Не секрет, що полюбляю CS. І полюбляю достатньо давно вже. Грав ще в 1.6 і так далі, пішло-поїхало. Коли маю вільний час - звісно, його зараз дуже мало - все ж таки десь він там є, можу зайти пограти. Коли прийшла така ідея, а після почутого це вже була як ціль».

Також Зінченко вважає, що його команда має усе, щоб досягнути успіху, адже є перспективна молодь та тренер, який вигравав найпрестижніший турнір в КС.

«У нас тренер, у якого достатньо досвіду в цій грі. Знає, що робити, як працювати з молодим поколінням. У нас всі гравці молоді, з України. Дуже великий позитив у цьому, бо кіберспорт зараз дуже добре прогресує. Це ще одна можливість висвітлювати, що відбувається в нашій країні. Допомагати також людям. Думаю, це тільки позитив, - сказав Зінченко для «Взбірна».

  • Зінченко оголосив про створення власної кіберспортивної команди в дисципліні CS. 
  • Тренером став чемпіон мейджору 2017 року Михайло «Kane» Благінін.
  • У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в трьох поєдинках, загалом 111 хвилин, без результативних дій.
  • Після чотирьох турів Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі десять очок.
  • В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня. Початок гри о 18:30.