Шевченко може очолити Мілан: «россонері» знову розгромно програли та встановили історичний антирекорд

Переглядів 8284
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Шевченко може очолити Мілан: «россонері» знову розгромно програли та встановили історичний антирекорд
Андрій Шевченко. Фото: Google
Італійський Мілан вже шість поєдинків не може перемогти. Більше того, россонері два матчі поспіль програли з розгромним рахунком. У зв'язку з цим Андрій Шевченко може змінити на посаді головного тренера Стефано Піолі.

Агенти запропонували керівництву Мілана запросити на посаду головного тренера команди українського спеціаліста Андрія Шевченка. Про це пише твіттер-акаунт AC Milan TMN, який детально висвітлює новини діючого чемпіона Італії.

У Мілана зараз серйозна криза. 29 січня россонері розгромно програли на своєму полі Сассуоло з рахунком 2:5. Перед цим Лаціо на своєму полі виграв у міланістів з рахунком 4:0. Італійський гранд вперше в історії пропустив чотири або більше м'ячів у двох матчах поспіль.

Попередній раз Мілан перемагав ще четвертого січня, коли на виїзді команда Стефано Піолі виграла у Салернітани (2:1). Потім була нічия 2:2 з Ромою, поразка в Кубку Італії від Торіно (0:1), нічия 2:2 з Лечче та поразка 0:3 в Дербі делла Мадонніна від Інтера в рамках матчу за Суперкубок Італії. Таким чином, у Мілана вже шестиматчева серія без перемог.

На даний момент Мілан з 38 очками в активі іде на п’ятому місці в турнірній таблиці італійської Серії А.

Андрій Шевченко під час кар’єри гравця захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Зі збірною України Шева на мундіалі-2006 дійшов до чвертьфіналу. Також у якості головного тренера національної команди України Шевченко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи 2020 року. У сезоні 2021/2022 український спеціаліст працював головним тренером італійської команди Дженоа. На даний момент Шевченко займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні та українцям.