«Шевченко та Суркіс тримають контакт»: Циганик оцінив перспективи легенди очолити Динамо після Луческу

Переглядів 1065
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Шевченко та Суркіс тримають контакт»: Циганик оцінив перспективи легенди очолити Динамо після Луческу
Андрій Шевченко. Фото: Google
Журналіст Ігор Циганик оцінив імовірність призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера київського Динамо після відходу Мірчі Луческу.

Ігор Циганик заявив, що Андрій Шевченко зараз зайнятий більше соціальними проектами, які спрямовані на допомогу українцям, постраждалим у війні з путінськими військами. Але журналіст упевнений, що колись легендарний екс-форвард все ж очолить столичний гранд.

«Шевченко - в Динамо після Луческу? Наскільки я розумію, у нього зараз інші плани. Він сконцентрувався на своїй соціальній місії, на допомозі Україні. Розмов про те, щоб він очолив Динамо найближчим часом, немає. 

Говорити про те, чи може він у принципі очолити Динамо - думаю, у будь-якому разі, коли-небудь він очолить Динамо».

Також Циганик сказав, що Шевченко і Суркіс підтримують спілкування.

«Блохін дуже багато років чекав, щоб повернутися в Динамо. У Шевченка також досить серйозний запас. У принципі, я бачу Шевченка потенційно коли-небудь головним тренером Динамо. 

Президент Динамо і Андрій Миколайович тримають контакт, але розмови про пропозицію очолити київське Динамо на сьогоднішній момент немає», - сказав журналіст в ефірі Циганик LIVE. 

Нагадаємо, що останній тренерський досвід Шевченко мав рік тому в Італії - 11 матчів на чолі Дженоа, а потім відбулося звільнення через незадовільні результати.