Шевченко зібрав кошти на відбудову стадіону в Ірпені: екс-коуч збірної України дотримав слово перед мером міста

Переглядів 1465
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Шевченко зібрав кошти на відбудову стадіону в Ірпені: екс-коуч збірної України дотримав слово перед мером міста
Андрій Шевченко. Фото: instagram
Легенда українського футболу Андрій Шевченко зібрав 600 тисяч євро для реконструкції стадіону «Чемпіон» в Ірпені під Києвом, який постраждав внаслідок рашистської навали.

Екс-тренер збірної України у вересні минулого року побував в Ірпені та пообіцяв меру міста Олександру Маркушину допомогти з реконструкцією стадіону. 

Шевченко згуртував світову та українську футбольну спільноту навколо відбудови стадіону, на якому культовий український нападник грав ще дитиною.

Зібрати необхідну суму допомогли Шахтар, Мілан, Серія А та Parimatch Ukraine. На зібрані кошти планується відбудувати трибуни, відновити поле та освітлення стадіону.

Нагадаємо, що 46-річний Шевченко є амбасадором благодійної платформи United24, яка займається збором коштів на потреби нашої країни та українців, які постраждали від війни. Проєкт створено з ініціативи президента України Володимира Зеленського.

Володар «Золотого м'яча» 2004 року з моменту нової фази російської агресії в Україні кілька разів відвідував Україну, взявши під своє крило кілька гуманітарних проектів.

X