Схід і захід розійшлися миром

Переглядів 159
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Безголева нічия в Ужгороді задовольнила обидві сторони. Принаймні такої лінії дотримувалися наставники обох команд. Як Ташуєв, так і Грозний назвали нічию закономірним результатом, і на післяматчевій прес-конференції блискавок не метали.

Утім, хоча команди так і не спромоглися на двох забити бодай один м’яч, моментів у них було вдосталь. Із стартових хвилин так званим першим номером були донеччани. Вони більше володіли м’ячем, конструктивніше комбінували, проте втілити перевагу в результат на табло не змогли. Господарі трохи оговталися й зуміли перехопити ініціативу до своїх ніг. Переломний момент стався на 22-й хвилині. Тоді ужгородці заробили штрафний, який ледве не втілили в гол-красень. Після удару Уолласа м’яч улучив у поперечину воріт і по-зрадницьки вилетів за межі поля.

Але гра не заспокоїлася, тож команди обмінялися ще парою-трійкою небезпечних моментів.

По перерві картина гри кардинально не змінилася. Хіба що практично вся гострота зосередилася на стандартних положеннях. У «Говерли» реальну нагоду мав Лисицький, проте після його удару головою Паньків таки витягнув м’яч із-під поперечини. Підопічні Ташуєва відповіли таким же небезпечним ударом Чечера.

Напруженої кінцівки не вийшло. Ближче до фінального свистка команди знітилися, тож здавалося, що обидві сторони з нічиєю змирилися. Загалом, гра була бліднуватою. Після матчу дехто з гравців нарікав на поганий стан газону, який, мовляв, і завадив «показати клас». Так чи інакше, схід і захід розійшлися миром, який нікого не розчарував.

Після матчу Сергій Ташуєв сказав, що задоволений самовіддачею своїх футболістів, відзначивши гру молоді. В’ячеслав Грозний на прес-конференції також не обділив увагою молодих виконавців, запевнивши, що для талановитих двері в основну команду завжди відчинені.

Віталій КРИЖЕВСЬКИЙ.

X