«Що це було? Я сам не зрозумів»: Кварцяний підозрює, що матч Волині з Дніпром був договірним

Переглядів 5403
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Що це було? Я сам не зрозумів»: Кварцяний підозрює, що матч Волині з Дніпром був договірним
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Екснаставник Волині Віталій Кварцяний пригадав про матч двадцятирічної давнини в українській Вищій лізі, який міг бути договірним. Йдеться про гру з дніпровським Дніпром Євгена Кучеревського.

Ветеран українського тренерського цеху та неперевершений майстер слова Віталій Кварцяний, прокоментував підозри, що матч його команди проти Дніпра у 2003-му році мав договірний характер.

«Вже 20 років пройшло. Там було питання, напевно, тому що сам покійний Женя Кучеревський казав: «Що це було? Я сам не зрозумів». 

Там вже була остання гра, я розбирався, я знаю, що вони там щось спілкувались, шушукались, дехто не грав на повну силу. Я тоді сидів на трибунах через дискваліфікацію, дзвонив помічникам: «Та міняйте того, не бачите, що він взагалі не грає?», – пригадує ті події Віталій Кварцяний.

Попри те, що минуло вже дуже багато років всі події, що відбувалися в 2003-му Кварцяний пам'ятає, немов вони було вчора, а не двадцять років тому.  

«Уявіть себе на місці тренерів, і на місці футболістів. Я тримав їх тоді до третьої ночі. Признавайтесь, що ви робили. Ніхто не признався, але було дивно, що забили такі футболісти як Сіанкам, Алієв та Гулієв. Всі іноземці. А решта сиділа засмучена, як ми забивали голи. Чому вони сиділи сумні?

Можливо, вони їм за банкет заплатили, бо о 4-й ночі вся команда гуляла в ресторані на честь закінчення сезону», — сказав Кварцяний в інтерв'ю Ютуб-каналу Брутальний футбол.

Зазначимо, що Віталій Кварцяний має на увазі поєдинок 30 туру української тоді ще Вищої ліги, Волинь — Дніпро (18 червня 2003 року), котрий завершився з рахунком 5:4 на користь команди Євгена Кучеревського.