«Що робити з Петраковим?»: Вацко пояснив, що буде з діючим наставником збірної, якщо його змінить Ребров

Переглядів 3441
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Що робити з Петраковим?»: Вацко пояснив, що буде з діючим наставником збірної, якщо його змінить Ребров
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Відомий журналіст та ведучий власного шоу на ютубі Віктор Вацко поділився думкою про можливий розподіл посад у національних збірних України.

Журналіст та коментатор Вацко заявив, що президент УАФ Павелко не приховує своїх намірів щодо Реброва, якого хоче бачити головним тренером збірної України.

«У кулуарах УАФ цю інформацію вам розповість майже кожен, це стосується схеми перерозподілу місць на тренерських містках збірних України.

Ні для кого не секрет, що Павелко домовляється із Сергієм Ребровим. З іншого боку, перед Павлком постає питання – що робити з Олександром Петраковим?».

Також Вацко сказав, що якщо Ребров отримає посаду наставника національної команди, то Петраков може продовжити роботу у молодіжній збірній.

«За цією кулуарною інформацією Павелко пообіцяв Петракову посаду головного тренера збірної України U-21.

З приходом Реброва на посаду головного тренера національної збірної Петракову пообіцяли посаду головного тренера молодіжної збірної України на подяку за те, що той виручив минулого року», — сказав Вацко в ефірі авторської програми.

Зазначимо, що молодіжну збірну нашої країни наразі очолює Ротань, який найближчим часом може очолити ФК Олександрія.

Нагадаємо, що під керівництвом Петракова збірна України не змогла вийти на ЧС-2022, мінімально поступившись команді Уельсу у фіналі кваліфікаційного турніру.