«Що там робитиме Шахтар?»: Сабо не бачить перспектив для команди Йовічевіча в Лізі чемпіонів

Переглядів 1439
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Що там робитиме Шахтар?»: Сабо не бачить перспектив для команди Йовічевіча в Лізі чемпіонів
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній тренер збірної України та київського Динамо, а нині відомий експерт Йожеф Сабо, не вірить в успіх донецького Шахтаря в Лізі чемпіонів.

Відомий футбольний експерт Йожеф Сабо скептично ставиться до ймовірних успіхів Шахтаря у наступному розіграші Ліги чемпіонів. Про це він детально розповів у інтерв'ю для 19-27

«Не знаю, як Шахтар виступатиме в Лізі чемпіонів. Боюсь, що фурору він там не наведе. В Лізі чемпіонів грають команди із чемпіонатів значно вищих класом. Що там робитиме Шахтар?»

Колишній тренер збірної переконаний, що головний тренер донеччан Ігор Йовічевіч буде грати в дуже обережний футбол.

«Гірники» оберуть гру від оборони й на контратаках, десь шукатимуть помилку суперника. В Лізі чемпіонів всі команди атакувальні. Я не бачу в чемпіонаті Англії колективу, який засідає в себе в штрафній і відбивається. Всі захищаються, всі атакують. В топ-чемпіонатах висока майстерність у гравців навіть у команд на 10-12 місцях», ‒ сказав Сабо.

Варто зазначити, що Шахтар, як чемпіон України, відразу розпочне участь у Лізі чемпіонів з групового етапу.

  • Йожеф Йожефович усього п'ять разів очолював Динамо. Разом з біло-синіми він двічі ставав чемпіоном та двічі володарем Кубка України.
  • Сабо вперше очолив збірну України у 1994 році. Через два роки екстренер киян знову став наставником національної команди й покинув її в 1999.