«Що ти ходиш пішки?»: Едмар висловив претензії арбітру матчу Металіст 1925 – ФК Олександрія

Переглядів 1164
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Що ти ходиш пішки?»: Едмар висловив претензії арбітру матчу Металіст 1925 – ФК Олександрія
Едмар, фото: Металіст 1925
Виконувач обов'язків головного тренера Металіста 1925 Едмар прокоментував суддівство вчорашнього матчу 21-го туру чемпіонату України проти ФК Олександрія.

Металіст 1925 зіграв унічию з ФК Олександрія у вчорашньому домашньому матчі 21-го туру чемпіонату України (0:0).

Виконувач обов'язків головного тренера харківської команди Едмар розкритикував 44-річного арбітра Олександра Дердо, який обслуговував минулу зустріч.

«Я говорив, що ніколи не буду дуже лаяти арбітрів. Цього арбітра я знаю дуже давно. Є такі моменти, які потрібно припинити. Він ходить пішки в центрі поля, нічого не робить, не намагається наблизитися до моменту, а тільки стоїть у центрі та свистить. 

Мені здається, йому пора вже закінчувати кар'єру арбітра. Він вирішив мене вилучити за те, що я йому сказав: «Що ти ходиш пішки?». Образився і вилучив мене. Арбітр не встигає за грою, не бачить моменти. Можливо, прийшов йому час сказати «Спасибі» футболу», - сказав Едмар на прес-конференції.

Металіст 1925 провів 21 матч, набрав 22 очки і посідає дев'яте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Безвиграшна серія харків'ян становить вісім поєдинків.