«Що ти мені тепер хочеш сказати?»: вихованець Шахтаря і Динамо розповів про конфлікт з асистентом Реброва

Переглядів 9738
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
6 голосів
«Що ти мені тепер хочеш сказати?»: вихованець Шахтаря і Динамо розповів про конфлікт з асистентом Реброва
Вісенте Гомес. Фото: ФК Аль-Айн
Експівзахисник Ворскли та донецького Олімпіка Андрій Кравчук розповів про свій досвід роботи з колишнім головним тренером донеччан Вісенте Гомесом.

Андрій Кравчук в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» назвав одного з найкращих тренерів у своїй кар'єрі, згадавши іспанського спеціаліста Вісенте Гомеса, який очолював Олімпік Донецьк.

«Як з ним працювалося? Чудово! Я вважаю його одним із найкращих тренерів у своїй кар'єрі».

Окрім цього, 24-річний хавбек Корк Сіті згадав конфлікт з Гомесом.

«На тренуванні був один випадок. Я по-іншому бачив ситуацію з тактичної перебудови і стояв на своєму, не послухавши Вісенте. Він лютував, що 19-річний молодик йому вказує.

Минув деякий час, я приїхав з юнацької збірної, і після якоїсь вдалої гри за його схемою, проти якої я тоді протестував, Вісенте до мене підійшов і каже: «Ну, що ти мені тепер хочеш сказати?».

Футболіст розповів, як завершилася ця ситуація.

«Ми посміялися і конфлікт був улагоджений. Вісенте завжди був на позитиві. Я вважаю, що він міг більше дати Олімпіку, але рано пішов із команди», – сказав Кравчук для «УФ».

  • Наразі Гомес є асистентом головного тренера збірної України Сергія Реброва. До цього він працював з ним у Аль-Айні.
  • На чолі Олімпіка Вісенте був у сезоні 2019/20.
  • Кравчук, який є вихованцем академій Динамо та Шахтаря, виступав за донецький клуб з 2019-го по 2021 роки, після чого перейшов до російського Торпедо.
  • Під керівництвом Гомеса українець провів 13 матчів: один гол та три асисти.
  • Наразі він виступає у ірландському Корк Сіті. Контракт хавбека розрахований до кінця 2023 року. За новий клуб Кравчук зіграв вже два матчі.