«Що ви собі дозволяєте?»: відомий тренер жорстко звернувся до журналістів Циганика і Звєрова – суть претензій

Переглядів 2421
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Що ви собі дозволяєте?»: відомий тренер жорстко звернувся до журналістів Циганика і Звєрова – суть претензій
Олександр Севідов, Фото: ФК Металіст
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов висловився стосовно підозрілого матчу ФК Хуст з Прикарпаттям (0:7).

Після поразки ФК Хуст від Прикарпаття з розгромним рахунком (0:7) закарпатський клуб запідозрили у договірному матчі. Свої припущення щодо цього висловили коментатор Володимир Звєров та журналіст Ігор Циганик.

Головний тренер ФК Хуст Володимир Циткін в ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» відреагував на підозри про договірний матч.

Відомий український тренер Олександр Севідов став на захист закарпатського клубу.

«Знову виступили ті, хто називають себе амбасадорами правди. Але вони не за правду боряться, я вже цитував раніше фільм «Людина з бульвару Капуцинів»: «Джек, що ти можеш зробити за гроші? За гроші я можу зробити все».

Ось так і вони. Де ж ваші розслідування? Сказали «А» та замовкли, а чого, хлопці, заборонили говорити?».

Також Севідов висловив повагу головному тренеру ФК Хуст Циткіну, розкритикувавши журналістів.

«Ось Хуст програв і відразу звинувачення посипалися. Ви хто? Суд чи прокурори? Що ви собі дозволяєте? Браво Циткіну, який так відреагував, зараз би зустрів його та потис руку.

А тим (Звєрову та Циганику) не потис би й ніколи не потисну, враховуючи як вони себе повели. Є докази – покажіть, а якщо немає, то навіщо ви звинувачуєте людей?», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.