«Що їм там впарюють?»: дівчина гравця Шахтаря стала зіркою соцмереж після промови про УПЦ МП

Переглядів 2389
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Що їм там впарюють?»: дівчина гравця Шахтаря стала зіркою соцмереж після промови про УПЦ МП
Ірина з Дмитром Топаловим. Фото: Google
Кохана футболіста донецького Шахтаря Дмитра Топалова Ірина відзначилася полум'яною промовою про УПЦ МП. Відео стало вірусним і зібрало мільйони переглядів у соціальних мережах.

Дівчина гравця Шахтаря Топалова, Ірина, виступила з полум'яною промовою і підтримала відхід московського патріархату з Києво-Печерської лаври.

«Коли всі зрозуміють, що армія, мова і віра - це питання національної безпеки? 90% людей старі, але є й молоді... Я від цього взагалі в шоці!

Що вони слухають, що вони дивляться, щоб молоти таку нісенітницю! Їм цей, б***ь, патріарх Кирило каже: «Свята війна, уперед, молодці, вбивайте».

▶️ Вірусне відео полум'яної промови дівчини Дмитра Топалова дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ірина родом із Маріуполя, який російські війська знищили, і втратила багатьох друзів, які стали жертвами путінського режиму. Дівчина жорстко розкритикувала патріарха Кирила, який благословляє солдатів рф знищувати український народ. 

«Я з Маріуполя, у мене дуже багато вбили друзів, знайомих, у мене нічого не залишилося. Ці солдати вимовляють ці молитви цією мовою, їхній патріарх веде на цю «святу» війну, вони зараз співають за нього, який він класний.

Що це? Як це? Як це може відбуватися? Що їм там впарюють?», - сказала Ірина в коментарі «5 каналу». 

Зазначимо, що відео з емоційною промовою Ірини стало вірусним у соціальних мережах. Тільки на сторінці Infosich1 у соціальній мережі TikTok відео з промовою Ірини набрало понад три мільйони переглядів за добу.