«Швед і Мудрик – два наші посилення»: Йовичевич поділився думкою про гру героїв матчу з РБ Лейпциг

Переглядів 959
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Швед і Мудрик – два наші посилення»: Йовичевич поділився думкою про гру героїв матчу з РБ Лейпциг
Михайло Мудрик та Мар’ян Швед. Фото: Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовичевич прокоментував гру вінгерів Михайла Мудрика та Мар’яна Шведа у переможному матчі проти РБ Лейпциг.

Наставник Шахтаря Йовичевич після перемоги на РБ Лейпциг з рахунком 4:1 сказав, що в пам’ятає Шведа за часів його виступів у Карпатах.

«Шведа знаю дуже давно: він дебютував у мене в «Карпатах» у 17 років. На жаль, після 10 матчів його купила Севілья: Мончі приїхав до Львова та забрав його.

Але в пам'яті він залишився таким, яким був сьогодні. І став ще соліднішим, зарядженішим, мотивованішим».

Також Йовичевич вважає, що Мудрик і Швед – важливі гравці для Шахтаря.

«Він і Мудрик – два наші посилення. Як і Петряк, і Зубков, котрі можуть зіграти на цих позиціях. Тому що для великого клубу пріоритет – мати на кожній позиції по два гравці. 

Ви бачите, що в нас так є – і це розкіш для мене. І ми можемо їх використовувати в кожному матчі залежно від того, з ким граєш», — сказав Йовічевіч після матчу.  

Нагадаємо, що 14 вересня Шахтар в рамках другого туру Ліги чемпіонів очікує перша за 15 років зустріч з шотландським Селтіком. Раніше український клуб грав проти шотландців у сезоні 2006/2007. Тоді вдома «гірники» виграли з рахунком 2:0, а на виїзді поступилися – 1:2.