«Шведу постійно щось заважає»: Йовічевіч прояснив ситуацію з відсутністю вінгера у матчах Шахтаря

Переглядів 474
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Шведу постійно щось заважає»: Йовічевіч прояснив ситуацію з відсутністю вінгера у матчах Шахтаря
Мар'ян Швед. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував стан здоров'я півзахисника Мар'яна Шведа, який пропустив сьогоднішній матч проти львівського Руху.

Мар'ян Швед не потрапив у заявку Шахтаря на матч 18-го туру української Прем'єр-ліги проти Руху, який відбувся на «Арені Львів» і завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:0.

Наставник донецької команди Ігор Йовічевіч розповів про стан здоров'я українського півзахисника на післяматчевій пресконференції. 

«Деколи замість мене тут має сидіти лікар і пояснювати ситуацію Шведа, щоб усім було зрозуміло, бо я говорю, що все добре, а наступного дня ситуація змінюється і я виглядаю некомпетентним. Йому постійно щось заважає тренуватися, і я точно не знаю, в чому справа. Наче немає нічого конкретного, але він щось відчуває». 

Також хорватський тренер додав, що Шахтарю дуже не вистачає Шведа у всіх матчах команди. 

«Поки ми не можемо зрозуміти ситуацію. На жаль, він зараз не може принести користь команді, а користь від нього є вагомою. У грі з Кривбасом він вийшов на поле на 10 хвилин, зумів забити, віддати передачу. Коли маєш такого гравця і не можеш ним скористатися, то зменшуються здібності і потенціал команди».

25-річний Швед перейшов у Шахтар з бельгійського Мехелена у літнє трансферне вікно. Мар'ян провів у поточному сезоні вісім матчів у всіх турнірах, забив чотири м'ячі та зробив одну результативну передачу.

X