Швейцарія здолала Сербію у гольовому протистоянні: відео результативної перестрілки у матчі ЧС

Переглядів 3546
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Швейцарія здолала Сербію у гольовому протистоянні: відео результативної перестрілки у матчі ЧС
Бріль Емболо, Фото: ФІФА
Збірній Сербії необхідно було обов'язково обігравати команду Швейцарії, щоб претендувати на вихід із групи, а суперника могла влаштувати нічию.

У середині першого тайму швейцарський хавбек Джердан Шакірі потужно пробив по воротах Мілінковіча-Савіча після передачі Джібріля Соу та вивів свою команду вперед.

Збірна Сербії швидко відповіла голом форварда Олександра Митровича, який головою замкнув навіс із лівого флангу у виконанні хавбека Душана Тадіча.

На 35-й хвилині сербський нападник Душан Влахович скористався помилкою швейцарського півзахисника Ремо Фройлера і пробив зі штрафного майданчика суперника повз голкіпера Грегора Кобеля.

Через дев'ять хвилин Швейцарія зрівняла рахунок – форвард Бріль Емболо замкнув простріл із правого флангу від захисника Сільвана Відмера.

На початку другого тайму Фройлер реабілітувався за свою помилку і вивів збірну Швейцарії вперед, пробивши повз Мілінковіча-Савіча з-за меж штрафного майданчика.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Швейцарії з рахунком 3:2.

Відео голів можна переглянути в Телеграм каналі Fanday.net.

Збірна Швейцарії набрала шість очок і вийшла в плей-оф чемпіонату світу з другого місця в групі, поступившись першим рядком бразильцям лише за різницею м'ячів. У сербів в активі залишився один заліковий пункт, команда фінішувала на останньому місці у квартеті та залишила мундіаль.

X