Син колишньої зірки Шахтаря підозрюється у груповому зґвалтуванні: відомі деталі інциденту

Переглядів 479
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Син колишньої зірки Шахтаря підозрюється у груповому зґвалтуванні: відомі деталі інциденту
Крістіано Лукареллі. Фото: ФК Шахтар
Маттіа Лукареллі, син екс-нападника донецького Шахтаря, Крістіано Лукареллі, звинувачується в особливо тяжкому злочині – груповому зґвалтуванні. Зараз у справі триває слідство.

Маттіа Лукареллі, який також є футболістом та виступає на позиції лівого захисника у Ліворно, вже перебуває під домашнім арештом. У цій справі фігурує ще один футболіст Ліворно – Федеріко Аполлоні.

Футболіста звинувачують у груповому зґвалтуванні та жорстокому поводженні з американською студенткою, з якою він познайомився у клубі в Мілані. Злочин стався у березні минулого року.

Згідно з матеріалами справи, двоє підозрюваних відвезли дівчину на невідому квартиру Лукареллі. Там вони спочатку таємно знімали її на відео, а потім знущалися з неї, всупереч проявам незгоди.

Батько 22-річного Лукареллі Крістіано виступив в Інстаграм, де заявив, що не вірить слідству та закликав суспільство не робити поспішних висновків.

«Я передав своєму синові великі цінності, якщо раніше я був переконаний у його невинності, то прочитавши документи, ще більше впевнений у цьому. І я порадив би вам зберігати спокій. Ви ризикуєте зробити поспішні висновки», – сказав Лукареллі-старший milano.corriere.

Нагадаємо, що Лукареллі виступав за Шахтар у 2007 році. Тоді він прийшов у команду з Ліворно у статусі гравця національної збірної Італії. За «гірників» він взяв участь у 21 поєдинку у всіх турнірах, у яких забив вісім м'ячів.

X