Скандальний ексхавбек Динамо тролить президента свого клубу: просить оплатити відпочинок в екзотичній країні

Переглядів 368
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Скандальний ексхавбек Динамо тролить президента свого клубу: просить оплатити відпочинок в екзотичній країні
Дуду. Фото: Google
Бразильський вінгер Дуду, який так і не зміг заграти в Динамо, пожартував над президентом свого нинішнього клубу Лейлою Перейрою в Інстаграм. Він попросив оплатити йому вояж до Малайзії.

Нахабство, вважають чимало людей, то друге щастя. Один з тих, хто розділяє таку позицію, колишній півзахисник Динамо Дуду.

Кілька років тому Дуду «прославився» на увесь світ, коли у фінальному матчі Ліги Пауліста проти Сантоса ледь не побив головного арбітра й от знову про нього дудить всесвітня павутина.

Бразилець не посоромився і попросив відпочинок у Малайзії … в президента свого клубу. 

Історія така: паблік в інстаграм під назвою Причини вірити опублікував пост, в якому було розказано історію бізнесмена, який закрив свою компанію на тиждень і взяв усіх співробітників разом із собою на відпочинок до Малайзії.

Підписників закликали відзначати своїх босів у публікації, щоби натякнути їм зробити щось подібне. І Дуду, був ледь не першим, хто підхопив естафету.

Гравець Палмейраса не посоромився і позначив у коментарях президента свого клубу Лейлу Перейру. Відповіді від боса, Дуду поки не отримав.