Скандальний експівзахисник Динамо опустився до четвертого дивізіону Бразилії

Переглядів 2914
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Скандальний експівзахисник Динамо опустився до четвертого дивізіону Бразилії
Жерсолн Маграо. Фото: ФК Санту Андре
Бразильський півзахисник Жерсон Маграо не має наміру вішати бутси на цвях. Колишній гравець київського Динамо підписав контракт з новим клубом.

37-річний хавбек на правах вільного агента став гравцем Санту Андре. Про це повідомляє пресслужба клубу. Нова команда Маграо виступає у Серії D, четвертому за силою дивізіоні Бразилії.

Контракт з Маграо розрахований на один сезон. Минулий сезон він провів за Ітуано у бразильській Серії В, де мав чимало ігрової практики – 28 поєдинків, два голи та три асисти.

Маграо відомий українським уболівальникам за виступами за Динамо з 2009 до 2012 року. Бразилець провів за киян 37 матчів у всіх турнірах, у яких забив п'ять голів та віддав шість результативних передач.

У січні 2012 року Маграо поскаржився у ФІФА на Динамо, заявивши, що київський клуб не дозволяє йому перейти до Сантосу. Президент Динамо Ігор Суркіс звинуватив тоді гравця в обмані, зазначивши, що трансферний сертифікат бразильського легіонера перебував у ФФУ, і запит на нього жодного клубу не надсилав.

Зазначимо, що Маграо залишив Динамо ще у серпні 2011 року. У березні 2012 року бразилець все ж таки отримав міжнародний трансферний сертифікат, незважаючи на судовий розгляд з Динамо, з яким він розірвав контракт в односторонньому порядку.

X