Скандальний півзахисник Зорі знову потрапив у центр уваги: джерело розкрило деталі виїзду гравця за кордон

Переглядів 1798
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
Скандальний півзахисник Зорі знову потрапив у центр уваги: джерело розкрило деталі виїзду гравця за кордон
Максим Хлань. Фото: ФК Зоря
Намагання спробувати себе у польському футболі для скандального експівзахисника Зорі Максима Хланя успіхом не увінчалася. Тепер він шукатиме собі клуб в іншій країні.

Раніше «Український футбол» повідомляв, що півзахисник молодіжної збірної України Максим Хлань, який в односторонньому порядку розірвав контракт із Зорею, перебував на перегляді у польських Варті та Легії.

Місцевий журналіст Пьотр Шльонка розкрив деталі того, як Хланю вдалося виїхати до Польщі:

«Дуже дивна справа з ним, він дуже швидко перетнув кордон. Деякі українські гравці кілька місяців чекали на дозвіл і досі його не отримали, незважаючи на пропозиції з Іспанії, Німеччини, Польщі та інших країн».

Польські клуби, за словами журналіста, Хланю вразити не вдалося:

«Максим провів кілька днів у познанській Варті. Потім проходив тести у варшавській Легії, але... пробув там лише півтора дня, поїхав сам, швидше за все в іншу країну», – зазначив Шльонка в своєму Telegram-каналі.

На початку червня стало відомо, що півзахисник Зорі Максим Хлань розірвав контракт з Зорею. Юрист Ілля Скоропашкін пояснив, що причиною одностороннього припинення угоди стали аб'юзивні дії зі сторони клубу.

Повідомлялося, що луганський клуб не пішов на мирову з Хланем та відмовилися розірвати контракт за згодою сторін.

Основною причиною непорозуміння стало те, що Максим хотів спробувати свої сили в європейському футболі та не хотів підписувати довгостроковий контракт.

  • Минулого сезону Хлань відіграв вісім матчів у чемпіонаті України за Зорю, відзначившись двома асистами.
  • Transfermarkt оцінює Максима у 200 тисяч євро.