Скандальний вихованець Вулвергемптона в УПЛ: Рух здивував сміливим трансфером нігерійського форварда

Переглядів 1115
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Скандальний вихованець Вулвергемптона в УПЛ: Рух здивував сміливим трансфером нігерійського форварда
Брайт Энобахаре. Фото Google
Львівський Рух заявив на сезон 2022/23 чемпіонату України нігерійського нападника Брайта Енобахара, який приєднався до команди на правах вільного агента.

Нападник Брайт Енобахар з'явився в офіційній заявці Руху на сайті УПЛ. Львівський клуб офіційно оголосив про підписання екс-гравця олімпійської збірної Нігерії.

Футболіст гратиме під восьмим номером. Останнім клубом 24-річного форварда був ізраїльський Хапоель із Єрусалиму, який він залишив у липні цього року.

Швидше за все, причиною розриву контракту стала скандальна поведінка футболіста. За даними ЗМІ, він був затриманий поліцією за керування у нетверезому стані. Після цього інциденту його було усунуто клубом від тренувань.

Брайт Енобахар – вихованець англійського Вулвергемптона, за основну команду якого він дебютував у віці 17 років. Крім «вовків» у його кар'єрі також були Кілмарнок, Ковентрі Сіті, Віган, АЕК, індійський Іст Бенгал і Хапоель, який раніше згадувався.

Дебют нігерійця в УПЛ може відбутися 23 жовтня, коли Рух зіграє домашній матч із Металістом 1925. Після восьми зіграних поєдинків підопічні Кучука займають 11-й рядок у турнірній таблиці.