«Скаутингова система Арсеналу - це гравці»: фанатів розвеселив вчинок Зінченка після матчу збірної України

Переглядів 1321
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Скаутингова система Арсеналу - це гравці»: фанатів розвеселив вчинок Зінченка після матчу збірної України
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник та капітан національної збірної України Олександр Зінченко після матчу з Англією (0:2) у відборі на Євро-2024 перекинувся парою слів із Декланом Райсом. Англійські вболівальники жартують, що українець закликав гравця до Арсеналу.

Олександр Зінченко після матчу збірної України проти Англії у кваліфікації до Євро-2024 обнявся та перекинувся парою слів із хавбеком Вест Хема Декланом Райсом.

Відео цього епізоду опублікував твіттер-канал Arsenal Harmony за підписом: Чи запитував Зінченко Райса: «Ти приєднуєшся, так?».

Англійські вболівальники з гумором сприйняли цей твіт і написали кілька дотепних коментарів.

Один із фанатів написав: «Робота цієї людини ніколи не закінчується: лівий захисник, атакувальний півзахисник, головний чирлідер та координатор з підбору персоналу»;

Інший уболівальник зазначив: «Думаю, це було більше твердження, ніж питання»;

Ще один фан заявив: «Скаутингова система Арсеналу - це гравці».

За інформацією The Sun, Райс є трансферною метою Арсеналу на найближче літнє трансферне вікно. Також на нього претендують Манчестер Юнайтед та Челсі.

Незважаючи на те, що контракт футболіста з клубом спливає вже наприкінці наступного сезону, Вест Хем має намір отримати за Райса 80 мільйонів фунтів стерлінгів. Трансфермаркт оцінює його у 80 мільйонів євро.

У поточному сезоні Райс провів за Вест Хем 34 матчі, в яких забив два голи і зробив дві результативні передачі.