«Складно сказати, чи залишиться він у команді»: коментатор виніс вирок українцю з клубу АПЛ

Переглядів 3121
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Складно сказати, чи залишиться він у команді»: коментатор виніс вирок українцю з клубу АПЛ
Єгор Ярмолюк. Фото: ФК Брентфорд
Український коментатор Ігор Бойко поділився думкою щодо перспектив молодого українського півзахисника Єгор Ярмолюка у англійському Брентфорді.

Відомий коментатор Ігор Бойко розповів про гру Єгора Ярмолюка в контрольному матчі проти Борем Вул (1:1), в якому головний тренер Брентфорда Томас Франк перевів українця до першої команди.

«Ярмолюк відіграв перший тайм, був досить активний, судячи зі звітів і відгуків уболівальників. Але це зовсім рано для того, щоб оцінювати його перспективи на сезон».

Бойко також розповів про те, що чекає на Ярмолюка і англійську команду у найближчому майбутньому.

«Брентфорд проведе збір у США, де зіграє в міні-турнірі з Фулгемом, Брайтоном і Астон Віллою. Там можна буде оцінити Ярмолюка. Думаю, він поїде на міні-турнір, але чи залишиться він у команді – складно сказати».

Єгор Ярмолюк. Фото: Брентфорд

Висловився коментатор і щодо майбутнього Ярмолюка.

«Якщо Томас Франк буде задоволений Ярмолюком і побачить, що йому потрібна постійна ігрова практика – то він піде в оренду. Цілком імовірно, що Ярмолюк відіграє сезон у Данії, там у Брентфорда є багато виходів на різні клуби».

На завершення експерт поділився думкою щодо боротьби Єгора за стартовий склад.

«Навряд чи українець готовий виграти боротьбу в основних центральних півзахисників і регулярно виходити в стартовому складі Брентфорда», – сказав Бойко в ефірі авторського подкасту.

  • Ярмолюк перейшов до Брентфорда з Дніпра-1 у липні 2022 року і минулого сезону виступав за другу команду англійського клубу.
  • 19-річний Ярмолюк дебютував за першу команду Брентфорда в матчі Кубка англійської ліги проти Джиллінгема в листопаді минулого року (1:1, 6:7 за пен.).
  • Цей поєдинок поки залишається для Єгора єдиним офіційним за основну команду англійського клубу.
  • Контракт українського хавбека з Брентфордом розрахований до червня 2028 року.
  • В минулому сезоні підопічні Франка посіли дев'яту сходинку в АПЛ.