Слідом за Кривцовим: колишній гравець збірної України продовжить кар'єру у США

Переглядів 556
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Слідом за Кривцовим: колишній гравець збірної України продовжить кар'єру у США
Ігор Лучкевич. Фото: National
Ексгравець запорізького Металурга, львівських Карпат та збірної України Ігор Лучкевич визначився з новим місцем роботи. Український тренер продовжить кар'єру у США.

Ігор Лучкевич став технічним директором дитячо-юнацького футбольного клубу National в американському місті Ноксвілл (штат Тенессі), в якому займаються хлопчики та дівчатка віком від 8 до 18 років.

«З гордістю повідомляємо, що колишній український футболіст Ігор Лучкевич став новим технічним директором клубу National. буде проводити щотижневі заняття для розвитку навичок для наших гравців FC National, а також проводитиме сезонні тренувальні табори», – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

Засновниками клубу є Лорі Дадфілд, колишній професійний футболіст EPL (професійний гравець Халл-Сіті/Лестер-Сіті) та Кріс Керролл, який заснував Carroll Sports Academies.

Під час ігрової кар'єри Лучкевич виступав за запорізький Металург, донецький Металург, Карпати та Таврію. У складі збірної України провів два матчі.

Після закінчення ігрової кар'єри 49-річний Лучкевич перейшов на тренерську роботу. У різні роки входив до тренерських штабів запорізького Металурга, ФК Полтава, ГФК Металург Запоріжжя, Металурга-2 та Минаю.

Зазначимо, що син Ігоря Лучкевича, Валерій, пішов стопами батька і став футболістом. Наразі 27-річний хавбек захищає кольори Дніпра-1. Раніше він виступав за Дніпро, Стандард та ФК Олександрія.

Нагадаємо, раніше колишній захисник донецького Шахтаря Сергій Кривцов підписав контракт з клубом МЛС Інтер Майамі.

X