«Смішний хлопець»: лідер Арсеналу висловився про Зінченка

Переглядів 9157
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Смішний хлопець»: лідер Арсеналу висловився про Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Швейцарець Граніт Джака розповів про Олександра Зінченка. Одноклубник футболіста збірної України назвав його дуже відкритою людиною, яка потрібна лондонському Арсеналу.

Швейцарський півзахисник лондонського Арсеналу Граніт Джака поділився враженнями від гри в одній команді з українцем Олександром Зінченко.

«Олександр Зінченко – смішний хлопець, з ним можна жартувати. У нас була зустріч перед матчем з Ліверпулем. Він говорив, і говорив, і говорив, і говорив. Він сидів позаду мене, і я подумав: «Коли ти перестанеш говорити?!» (сміється). Він прекрасний хлопець, він дуже відкритий. Нам потрібна така людина в нашій команді», - сказав Джака в інтерв’ю офіційному сайту «канонірів».

Попередній матч АПЛ з Ліверпулем Арсенал на своєму полі виграв з рахунком 3:2. Також у четвер лондонці в рамках Ліги Європи перемогли на виїзді норвезький Буде-Глімт (1:0). Зінченко пропускав ці поєдинки через пошкодження. Всього у цьому сезоні Олександр зіграв за команду Мікеля Артети шість матчів, в яких відзначився одним асистом.

Наразі в групі А Ліги Європи «каноніри» з дев'ятьма очками в активі ідуть першими. Також Арсенал з 24 очками в активі лідирує в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч лондонці зіграють сьогодні, 16-го жовтня, з Лідсом на виїзді.