Соболь взяв участь у переможному матчі Страсбурга: українець зробив асист, але став одним з найгірших у складі

Переглядів 431
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Соболь взяв участь у переможному матчі Страсбурга: українець зробив асист, але став одним з найгірших у складі
Едуард Соболь (ліворуч). Фото: ФК Страсбург
У поєдинку 24-го туру чемпіонату Франції Страсбург на своєму стадіоні обіграв Анже з рахунком 2:1. Український захисник господарів Едуард Соболь провів весь матч на полі.

На 14-й хвилині поєдинку Соболь промчав лівим флангом і прострілив на сенегальського форварда Страсбурга Хабіба Діалло, який відкрив рахунок.

У середині другої половини зустрічі український захисник сфолив на сенегальському нападнику Анже Абдаллі Сіма у власному штрафному майдані, за що отримав жовту картку. Пенальті впевнено реалізував алжирський хавбек гостей Набіль Бенталеб.

Соболь отримав не дуже хорошу оцінку за свої дії у грі з Анже. Авторитетний портал SofaScore оцінив дії українця у 6.7 бала, що є другою найгіршою оцінкою у команді. Найменше лише у голкіпера Матца Селса – 6.6 бала.

Соболь здійснив 16 передач (88% точності), створив один гольовий момент, заробив три фоли, двічі виніс м'яч, тричі відібрав сферу та двічі сфолив.

27-річний Соболь, який перейшов до Страсбурга з бельгійського Брюгге в зимове трансферне вікно, провів за французів п'ять поєдинків і зробив одну гольову передачу.

Страсбург зіграв 24 матчі, набрав 21 очко і залишив зону вильоту французької Ліги 1, піднявшись на 15-й рядок у турнірній таблиці. У наступному турі команда Соболя зіграє 26 лютого на виїзді проти Клермона.

X