Соболь здобув дебютну перемогу в чемпіонаті Франції: відома оцінка українця за матч

Переглядів 1928
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Соболь здобув дебютну перемогу в чемпіонаті Франції: відома оцінка українця за матч
Едуард Соболь. Фото: Google
Український футболіст Едуард Соболь допоміг Страсбуру перемогти в матчі чемпіонату Франції з Монпельє. Українець вийшов на заміну у другому таймі.

П'ятого лютого в рамках 22 туру французької Ліги 1 Страсбур на своєму полі приймав Монпельє.

Український захисник Страсбура Едуард Соболь залишився на заміні. Команді українця вдалося виграти перший тайм, завдяки дублю Хабіба Діалло, який відзначився голами на першій та 45 хвилинах. Зазначимо також, що Страсбур ще до перерви залишився у меншості пілся того, як червону картку отримав Жан-Ед Ахолу. 

У другій половині зустрічі на 65 хвилині замість Моргана Сансона на поле вийшов Едуард Соболь. Український футболіст допоміг своїй команді втримати переможний результат 2:0. Таким чином, Страсбур вперше переміг після переходу Соболя в цю команду.

За версію порталу статистики WhoScored, Соболь за цей матч отримав оцінку 6,2. Нижче бали у складі Страсбура поставлені тільки Ахолу, який отримав червону картку (5,4) та Мотіба, який вийшов на заміну, як і українець (6,1).

Українець вже зіграв свій третій поєдинок у футболці Страсбура. Раніше його команда поступилася Тулузі (1:2) та Ренну (0:3).

Наступний матч команда українця зіграє з Ліллем 12 лютого. На даний момент Страсбур з 18 очками в активі знаходиться на 17 місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції.