«Сьогоднішнє Динамо найслабше»: Бандура висловився про поразку Минаю, «принизивши» гол Циганкова

Переглядів 1015
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Сьогоднішнє Динамо найслабше»: Бандура висловився про поразку Минаю, «принизивши» гол Циганкова
Олександр Бандура. Фото: ФК Минай
Капітан Минаю Олександр Бандура прокоментував поразку своєї команди у матчі 5-го туру Прем'єр-ліги України з Динамо (0:1).

За словами голкіпера закарпатців, його команді в матчі з киянами задля досягнення позитивного результату потрібен був фарт.

«Удача нам не посміхнулася. Циганков забув дуже класний гол, але там було більше фарту – влучив зльоту під саму штангу. Ми мали дуже добрі моменти, але не реалізували їх», - сказав Бандура в інтерв’ю «ПроФутбол Digital».

Також Олександр дав свою оцінку грі Динамо, яке здивувало воротаря закарпатської команди.

«Це вперше у моїй кар'єрі, що такий рівний чемпіонат. Сьогоднішнє Динамо найслабше з тих, що були раніше. Я не пам'ятаю, щоб із київською командою раніше було стільки моментів. Такого ніколи не було», - зазначив Бандура.

Для Олександра Бандури, який перейшов до Минаю з Руха в лютому 2022 року, це вже четвертий поєдинок в цьому сезоні УПЛ. Додамо, що попередній поєдинок з ФК Львів воротар пропускав через дискваліфікацію. 

Після матчу з Динамо закарпатці з чотирма балами в активі ідуть на 13 місці в турнірній таблиці УПЛ. Наступний матч підопічні Володимира Шарана зіграють на виїзді 9 жовтня з Кривбасом, який в поєдинку із Зорею розписав нічию 2:2.