«Соломон кращий за Мудрика»: англійські журналісти порівняли двох колишніх вінгерів Шахтаря

Переглядів 983
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Соломон кращий за Мудрика»: англійські журналісти порівняли двох колишніх вінгерів Шахтаря
Манор Соломон. Фото: Шахтар
Англійська преса звернула свою увагу на вінгера Шахтаря Манора Солома, який на правах оренди виступає за Фулгем, та вважає, що ізраїльтянин кращий за Михайла Мудрика.

Англійські журналісти досі перебувають під враженням від гри Манора Соломона у Фулгемі, ізраїльтянин видав серію з п'яти голів і змусив говорити про себе місцеву пресу.

The Sun порівняла Соломона з іншим колишнім вінгером Шахтаря - Михайлом Мудриком, який поки не може знайти свою гру в АПЛ.

«Багато хто в українському клубі вважав, що Соломон кращий за Мудрика. Він лише на рік старший за вінгера Челсі, але тримав його на лавці запасних. Насправді тільки коли Соломон перейшов у Фулхем, Мудрик отримав свій шанс», - вважає журналіст The Sun Сем Стріт.

Соломон за три з половиною роки він відіграв 106 матчів, у яких забив 22 голи і зробив дев'ять результативних передач.

У цей же час Михайло Мудрик тільки починав свій шлях у першій команді донецького клубу і не мав стабільного місця в основі, а зараз є гравцем Челсі.

Після початку повномасштабної війни в Україні Соломон залишив Шахтар і завдяки правилу ФІФА став гравцем Фулхема на правах оренди до кінця сезону 2022/23. Його контракт із донецьким клубом розрахований до кінця цього року.

У Соломона у Фулгемі 14 проведених матчів і п'ять голів, а ось у Мудрика в Челсі сім ігор і один асист.