Соломон переміг Де Дзербі: форвард, який належить Шахтарю, забив переможний гол за Фулгем

Переглядів 425
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Соломон переміг Де Дзербі: форвард, який належить Шахтарю, забив переможний гол за Фулгем
Манор Соломон. Фото: Google
Гол ізраїльського нападника Манора Соломона допоміг Фулгему виграти у Брайтона з рахунком 1:0. Так ізраїльтянину вдалося перемогти свого колишнього наставника Роберто Де Дзербі.

У рамках 24 туру АПЛ Фулгем на виїзді виграв у Брайтона з рахунком 1:0. Єдиним голом за котеджерів у другому таймі вже на 88 хвилині відзначився ізраїльський форвард Манор Соломон. Цікаво, що для ізраїльтянина, права на якого належать Шахтарю, це вже другий матч АПЛ поспіль, в якому він відзначається голом.

Також цей поєдинок з Брайтоном був цікавий тим, що «чайок» очолює екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі. Таким чином, можна сказати, що Соломон переміг свого колишнього тренера. Додамо, що за лондонську команду в цьому матчі зіграв екс-футболіст Шахтаря Вілліан.

Зазначимо, що на даний момент Фулгем та Брайтон знаходяться поблизу першої четвірки АПЛ. «Котеджери» з 38 очками розташувалися на шостій позиції, а «чайки» з 35 балами ідуть сьомими.

Додамо, що Манор Соломон грав за Шахтар з 2019 року, а в 2022 році перейшов до Фулгема на правах оренди. Роберто Де Дзербі тренував донецьку команду у 2021-2022 роках та виграв з нею чемпіонат та Суперкубок України.