Соломон почав забивати в АПЛ: вінгер Шахтаря згадав про Україну після дебютного голу за Фулгем

Переглядів 716
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Соломон почав забивати в АПЛ: вінгер Шахтаря згадав про Україну після дебютного голу за Фулгем
Тете та Манор Соломон. Фото: ФК Шахтар
Вінгер Фулгема Манор Соломон, права на якого належать Шахтарю, відзначився прем'єрним голом у складі «котеджерів» в матчі 23-го туру АПЛ проти Ноттінгем Форест (2:0).

Фулгем завдяки голам екс-гравцям Шахтаря Вілліана та Соломона вийшов переможцем у протистоянні двох новачків АПЛ. Ізраїльтянин замінив Вілліана та після виходу на поле відкрив лік голам в Прем'єр-лізі.

«2022 рік був найскладнішим роком у моєму житті. Починаючи війною в Україні та закінчуючи важкою травмою коліна одразу після переходу в Фулгем. Але я радий, що 2023 рік складається краще. 

Я знову починаю грати, отримую задоволення від футболу. Мені вдалося сьогодні забити, а до цього востаннє я забивав ще влітку в збірній», – сказав Соломон в інтерв'ю BBC.

23-річний Соломон провів за Фулгем п'ять матчів і забив один гол. Орендна угода Манора з лондонським клубом дійсна до червня. Контракт ізраїльського хавбека з донецьким Шахтарем закінчується 2023 року.

Фулгем у свій перший сезон після повернення з Чемпіоншипу посідає сьому сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Команда Вілліана і Соломона набрала 35 очок після 23 зіграних матчів.