«Сподіваюся, такого більше не повториться»: різка реакція Луческу на поведінку гравців Динамо у матчі з Арісом

Переглядів 2723
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Сподіваюся, такого більше не повториться»: різка реакція Луческу на поведінку гравців Динамо у матчі з Арісом
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував святкування перемоги своїх гравців біля трибун вболівальників Аріса у матчі кваліфікації до Ліги конференцій (2:1, 6:5 за пен.).

У четвер, 17 серпня, Динамо в серії пенальті перемогло Аріс (2:1, 6:5 за пен.) та вийшло у наступний раунд відбору кваліфікації Ліги конференцій.

Головний тренер киян Мірча Луческу висловився стосовно гри у післяматчевому коментарі.

«Була дуже складна гра. Я вчора говорив, що ми зустрічаємося з хорошим суперником, у складі якого грають досвідчені, дорослі футболісти, у них за спиною багато матчів і у Бундеслізі, і АПЛ, і в Ла лізі, також у них є бразильці. Відчувалася їхня перевага в досвіді. Але ми зіграли достойно і, вважаю, перемогли заслужено».

Після фінального свистка футболісти Динамо пішли святкувати перемогу до фанатів Аріса, які у попередній грі (0:1) закликали «Знищити нацистів з Азова»

Луческу розуміє реакцію динамівців, але сподівається уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

«Ви бачили, які банери вивісили грецькі уболівальники під час першого матчу? Вони були спрямовані проти України. Я не міг зупинити наших гравців. Я не підтримую цього і перепрошую, але ви повинні розуміти наших футболістів.

Я, звичайно, не можу погодитися з деякими жестами. Сподіваюся, такого більше не повториться у майбутньому. Я сам не очікував такого. Але реакція наших гравців стала наслідком того, як поводилися фанати Аріса», – сказав Луческу на післяматчевій пресконференції.

  • У кваліфікаційному раунді плей-оф відбору Ліги конференцій Динамо зустрінеться з турецьким Бешикташем.
  • Матчі пройдуть 24 та 31 серпня відповідно.
  • У наступному турі УПЛ команда Луческу зіграє на виїзді з Чорноморцем (20.08).