«Сподіваюся»: Зубков сказав, де хоче зіграти домашній матч Ліги Європи з Ренном

Переглядів 462
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Сподіваюся»: Зубков сказав, де хоче зіграти домашній матч Ліги Європи з Ренном
Олександр Зубков. Фото: Google
Вінгер донецького Шахтаря Олександр Зубков висловився стосовно матчів плей-офф Ліги Європи з французьким Ренном. Також футболіст додав, де він хоче зіграти домашню зустріч з французами.

Олександр Зубков прокоментував поєдинки Ліги Європи з Ренном, які відбудуться в лютому.

«Думаю, на зимових зборах ми безпосередньо готуватимемося до цих матчів з Ренном. Часу ми маємо ще достатньо. Впевнений, інформації про суперника ми також матимемо достатньо. Можливо, щось зміниться у Ренна», – сказав Зубков в інтерв’ю Sport.ua. 

Також вінгер «гірників» додав, на якій арені він хоче зіграти домашній поєдинок з французькою командою.

«Шахтар, починаючи з 2014 року, не грає на своєму стадіоні. Напевно, вже не один склад команди просто звик до такого стану речей. Я сподіваюся, що з Ренном ми також гратимемо в Польщі». 

У поточному сезоні Олександр Зубков зіграв за донецький Шахтар 12 матчів, у яких він відзначився чотирма голами. 

Додамо, що Шахтар на зимові канікули пішов, вигравши у полтавської Ворскли з рахунком 3:2. На даний момент донецька команда з 30 очками в активі іде другою в УПЛ. У лідера чемпіонату України Дніпра-1 35 балів, але дніпряни мають на одну зіграну зустріч більше.

У Лізі чемпіонів «гірники» у своїй групі посіли третє місце і тепер взимку вони в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють з французьким Ренном.

X