«Все було добре, все було шикарно»: Зубков висловився про гру у Ференцвароші під керівництвом Реброва

Переглядів 2523
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Все було добре, все було шикарно»: Зубков висловився про гру у Ференцвароші під керівництвом Реброва
Олександр Зубков. Фото: Google
Вінгер донецького Шахтаря Олександр Зубков прокоментував свій період гри за угорський Ференцварош, коли в будапештській команді головним тренером був Сергій Ребров.

Олександр Зубков, який зараз грає за Шахтар, згадав часи, коли він виступав за Ференцварош з головним тренером Сергієм Ребровим.

«Поки з Ференцварошем працював Сергій Ребров, то все було добре, все було шикарно. У нас була Ліга чемпіонів, були здобутки в національному чемпіонаті. Результати кажуть самі за себе», – сказав Зубков в інтерв’ю Sport.ua. 

Також Олександр Зубков висловився стосовно матчу угорського Ференцвароша з київським Динамо в Лізі чемпіонів сезону 2020/2021. Ту зустріч виграла українська команда з рахунком 1:0.

«Можна згадати нашу гру в Києві з Динамо, коли за 10 градусів морозу була абсолютно рівна гра. А її результат вирішив один стандарт», – додав Зубков.

У поточному сезоні Олександр Зубков зіграв за донецький Шахтар 12 матчів, у яких він відзначився чотирма голами. 

Додамо, що Шахтар на зимові канікули пішов, вигравши у полтавської Ворскли з рахунком 3:2. На даний момент донецька команда з 30 очками в активі іде другою в УПЛ. У лідера чемпіонату України Дніпра-1 35 балів, але дніпряни мають на одну зіграну зустріч більше.

У Лізі чемпіонів «гірники» у своїй групі посіли третє місце і тепер взимку вони в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють з французьким Ренном.

X