«Справа була не в грошах»: Селезньов – про перехід до Кубані та клуб, який відправив за ним літак

Переглядів 4464
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Справа була не в грошах»: Селезньов – про перехід до Кубані та клуб, який відправив за ним літак
Євген Селезньов. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України Євген Селезньов прокоментував свій найскандальніший перехід в кар'єрі, коли в 2016 році, вже після анексії Криму, вдягнув футболку російської Кубані.

Культовий нападний дніпровського Дніпра часів Мирона Маркевича, скандаліст та бунтар Євген Селезньов, дав розлоге інтерв'ю в переддень свого прощального поєдинку, де окрім іншого визнав помилкою свій перехід до російської Кубані, через який його багато хто почав називати зрадником батьківщини.

«Я дуже шкодую про той період кар'єри у росії. Мабуть, це одне залишилося, що мене мучить. Як я міг зробити так. Прізвисько Кормілець? Я і зараз кормілець. І завжди буду кормільцем. Але так казати я не повинен був у той час, я згоден. Я визнав свою помилку», – сказав Селезньов в інтерв'ю Ютуб-каналу Sportarena. 

Також Селезньов розповів про раніше невідомі факти зі своєї біографії. Він міг опинитися в Європі набагато раніше, ніж підписав контракт з іспанською Малагою.

«За 2–3 дні до закриття трансферного вікна президент Спортінга свій приватний літак надсилав за мною. Мені лише потім показали листування, а тоді не сказали про це. Це було, коли я був у Дніпрі і переходив у Кубань. Я не знав про Спортінг взагалі, мені не сказав агент. Справа була не в грошах, я взагалі не знав, що є така пропозиція», –  прокоментував події минулих літ Селезньов.

  • Селезньов за свою кар'єру грав за Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малагу та Кубань;
  • За російський клуб українець зіграв 10 матчів, забив три голи;
  • У складі національної збірної України Євген провів 57 матчів, забив 11 м'ячів.

 Прощальний матч Євгена Селезньова відбудеться сьогодні, 6 червня, о 17:00 в Ужгороді на стадіоні «Авангард». 

X