Справа Павелко: УАФ жорстко відреагувала на рішення Печерського суду щодо продовження термінів розслідування

Переглядів 2899
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Справа Павелко: УАФ жорстко відреагувала на рішення Печерського суду щодо продовження термінів розслідування
Андрій Павелко. Фото: Google
Не минуло й доби після того, як суд продовжив терміни досудового розслідування у справі президента УАФ Андрія Павелка, як в його структурі заявили про подачу апеляції.

Пристрасті довкола персони одіозного президента Асоціації футболу України Андрія Павелка не стихають. Лише вчора, 11 травня, Печерський районний суд м. Києва продовжив терміни досудового розслідування у справі про розкрадання коштів на будівництві заводу з виробництва штучної трави для футбольних полів до 23 листопада 2023 року, як представники Павелка в УАФ відразу заявили, що будуть оскаржувати це рішення.

«Вкотре нагадуємо, що рішення суду, яким вперше було частково задоволено клопотання прокурорів про тимчасове «відсторонення» Андрія Павелка, не вступило в законну силу та оскаржується в апеляційній інстанції. На нове рішення суду також буде подана апеляція», – заявили в УАФ.

Тож, за словами пресслужби УАФ, головні фігуранти справи Андрій Павелко та генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький, продовжують виконувати свої посадові обов’язки й надалі.

X