«Справді виділяється»: журналіст назвав кращого гравця сучасного Динамо

Переглядів 4234
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Справді виділяється»: журналіст назвав кращого гравця сучасного Динамо
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Ведучий власного шоу на ютубі Ігор Циганик вважає, що вінгер київського клубу Віктор Циганков зараз є найкращим гравцем Динамо. У матчі з ФК Львів журналіст також виділив Владислава Кабаєва.

Журналіст та ведучий власного шоу на тубі Циганик вважає, що гру проти Фенербахче Динамо може занести собі до активу.

«З Фенербахче Динамо було дуже тяжко. Пропустили на останніх секундах, але цю гру кияни можуть записати собі в актив, враховуючи функціональну яму, в якій зараз перебуває команда. 

Динамо готувалося до кваліфікації Ліги чемпіонів і зараз має форсувати підготовку. Спочатку буде спад, а потім підйом. Так було за Лобановського, коли кияни невдало стартували в Лізі чемпіонів, а потім набирали форму».

Також Циганик назвав Циганкова кращим футболістом київської команди.

«У Динамо мають бути футболісти, які можуть обіграти один в один. За рахунок цього можна забивати м'ячі та робити різницю. А зараз такого нема. Якщо подивитися матч із ФК Львів, то індивідуальна майстерність була видна лише у Циганкова. 

Він справді виділяється. На даний момент це найважливіший гравець у складі Динамо. А якщо говорити про найгострішого гравця у матчі з львів'янами, то це Кабаєв. У команді нарешті з'явився футболіст, який б'є з-за меж штрафного майданчика», — сказав Циганик.  

24-річний Циганков має контракт з Динамо до кінця червня 2023 року. Портал transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро. 

У нинішньому сезоні вінгер провів за Динамо у всіх турнірах шість матчів, забив два голи та віддав дві результативні передачі.

X