«Стадіон був у сльозах після заміни Циганкова»: преса Барселони приємно шокована українцем

Переглядів 3238
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Стадіон був у сльозах після заміни Циганкова»: преса Барселони приємно шокована українцем
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Іспанський журналіст Джоель Себастьян підбив підсумки стартового матчу 22-го туру Прімери проти Альмерії (6:2) за участі вінгера збірної України Віктора Циганкова.

ирона у матчі 22-го туру приймала на своєму полі Альмерію. Віктор Циганков уперше з'явився у старті своєї нової команди. Дебют півзахисника був таким вдалим, що іспанський журналіст засипав українського півзахисника компліментами.

«Проти Альмерії він вперше вийшов у старті, і вболівальники, які не бачили його у формі київського Динамо у матчах Ліги чемпіонів, могли спостерігати, на що він здатний. Перший тайм був бездоганним, блискучим та чудовим»

Також Себастьян відзначив, як взаємодіяв Циганков зі своїми партнерами по команді. Окремо журналіст виділив заміну українця в другому таймі.

«Циганков дуже добре ладнав зі своїми партнерами по команді та грав без надмірної наполегливості. Коли міг, брав ініціативу на себе, але коли бачив, що це не ідеальний варіант і не той, який потрібен команді, вважав за краще озиратися назад. На 65-й хвилині українця було замінено і стадіон був у сльозах», — написав Себастьян на сторінках L'Esportiu.

17 січня Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. Динамо отримає компенсацію в п'ять мільйонів євро і 50% від подальшого перепродажу гравця.

Після 22 турів Жирона посідає 11 сходинку в таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 27 очок. 26 лютого Жирона на виїзді зіграє проти Атлетіка.