«Стала ключовим фактором у цьому трансфері»: Бабогло пояснив, чому змінив УПЛ на Першу лігу, згадавши Маркевича

Переглядів 3453
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Стала ключовим фактором у цьому трансфері»: Бабогло пояснив, чому змінив УПЛ на Першу лігу, згадавши Маркевича
Мирон Маркевич. Фото: Google
Львівські Карпати, які очолює Мирон Маркевич, оформили трансфер захисника національної збірної Молдови та капітана Олександрії Владислава Бабогло.

Владислав Бабогло в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» розповів, як він прийняв рішення щодо переходу в Карпати. 

«До підписання контракту ні з ким не спілкувався, але моє оточення запевнило мене в тому, що прийняти пропозицію Карпат буде правильним рішенням».

Бабогло відзначив, що фактор Маркевича — ключовий, адже захисник хотів би працювати із таким досвідченим та легендарним тренером.

«Можу сказати, що для мене можливість попрацювати з таким тренером стала ключовим фактором у цьому трансфері. Другий аспект – завдання, які стоять перед Карпатами. Це було для мене найголовнішим».

  • Наразі команда Мирона Маркевича посідає перше місце у Першій лізі, маючи 13 очок після п'яти турів.
  • Бабогло вихованець одеського Чорноморця. За першу команду моряків не провів жодної гри.
  • За Олександрію захисник виступає з 2017 року. За цей час Бабогло зіграв 111 матчів, забив шість голів та віддав сім гольових передач.
  • Владислав гра за юнацькі та молодіжні збірні України, але у 2023 році ухвалив рішення виступати за країну своєї батьківщини ‒ Молдову. 
  • У складі національної збірної Бабогло вже встиг провести дві гри та відзначитися переможним голом у воротах Польщі у кваліфікації до Євро-2024.