Стала відома зарплата Ярмоленка в Аль-Айні: суттєво відрізняється від тієї, яка була у Вест Гемі

Переглядів 17882
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Стала відома зарплата Ярмоленка в Аль-Айні: суттєво відрізняється від тієї, яка була у Вест Гемі
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Українець Андрій Ярмоленко отримує в Аль-Айні менше грошей, ніж він отримував, виступаючи за команду АПЛ Вест Гем. ЗМІ розсекретили зарплату українця в еміратському клубі.

Зарплата українського вінгера Андрія Ярмоленка в порівнянні з тією, яка у нього була в лондонському Вест Гемі, суттєво скоротилася. Влітку 2022 року українець перейшов в клуб із ОАЕ, підписавши контракт із Аль-Айном українського наставника Сергія Реброва.

За інформацією Salarysport, зарплата 33-річного українського футболіста в Аль-Айні наразі становить близько 160 тисяч євро на місяць (1,9 млн євро на рік). Додамо також, що контракт Ярмоленка з еміратським клубом діє до 30 червня 2023 року.

У поточному сезоні Андрій зіграв за Аль-Айн 22 матчі, в яких він відзначився вісьмома голами. Також зазначимо, що Ярмоленко пропустив два попередніх матчі Аль-Айна через травму стегна.

Зазначимо, що після тривалої переможної серії Аль-Айн, маючи 37 очок в активі, впритул наблизився до першого місця, яке наразі з 39 очками посідає Шабаб. Другим з 38 балами іде Аль-Васл. Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка з 37 очками посідає третю позицію.