«Стали любителями оркофюрера, а УАФ не реагує»: Вацко висловився про поведінку вболівальників Фенербахче

Переглядів 800
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Стали любителями оркофюрера, а УАФ не реагує»: Вацко висловився про поведінку вболівальників Фенербахче
Віктор Вацко. Фото: Google
Коментатор та ведучий власного шоу на ютубі Віктор Вацко жорстко розкритикував УАФ за відсутність реакції на витівки вболівальників Фенербахче під час гри з Динамо.

Журналіст Вацко в ефірі власного шоу на ютубі виступив з критикою УАФ, яка не звернулася до дисциплінарного комітету УЕФА через поведінку фанів Фенербахче на матчі Ліги Європи з Динамо. 

«Історія з виходками вболівальників Фенербахче, які на матчах Динамо раптово стали любителями матрьошок, балалайок та оркофюрера. Хіба це не питання іміджевого, політичного значення, актуального просто зараз? 

Хіба не правильно було б з боку УАФ у цьому питанні створити протекцію українському клубу на рівні громадської думки в Європі та на рівні дисциплінарного комітету УЄФА?».

Також Вацко вважає, что УАФ необхідно звернутись до ФИФА через продаж прав на трансляцію ЧС-2022 у Катарі росії.

«Чому ніхто з українських футбольних чиновників ніде в європейських, світових медіа не створює тиск на ФІФА, яка продала свинособакам права на трансляцію ЧС-2022 в Катарі? Чому ніхто не тисне на УЄФА, яка не зупинила контракт на трансляцію матчів єврокубків в оркостані?

Хіба не керівництво нашого футболу повинно займатися цими питаннями, лобіювати інтереси України і знищувати на цьому фронті інтереси наших ворогів? Хіба це не боротьба за інтереси нашої держави на своєму місці?», — сказав Вацко.  

Нагадаємо, що у першому турі групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді поступилося Фенербахче з рахунком 1:2. 

До самого матчу турецькі вболівальники готувалися до провокації: вони принесли з собою на стадіон російські прапори, а деякі навіть одягнули маску з обличчям путіна.

Під час самого матчу з трибун лунали кричалки: «слава путіну». Також фанати кидали сторонні предмети у запасних гравців Динамо, які розминалися перед грою.

У голкіпера киян Бущана навіть не витримали нерви та він відповів туркам.

X