«Стало однією з несподіванок»: Мудрик розповів, скільки фанів Арсеналу пише йому в інстаграмі

Переглядів 1128
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Стало однією з несподіванок»: Мудрик розповів, скільки фанів Арсеналу пише йому в інстаграмі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Плеймейкер донецького Шахтаря та збірної України Михайло Мудрик розповів про те, як йому пишуть в інстаграмі прихильники лондонського Арсеналу.

Атакуючий півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик висловився про те, що фани лондонського Арсеналу дуже хочуть його бачити в своїй улюбленій команді.

«Однією з несподіванок стало те, скільки вболівальників Арсеналу мені написало. З жодного клубу мені взагалі не писало стільки вболівальників, що вони на мене чекають, що переходь до нас», – сказав Мудрик в інтерв’ю Владі Седан. 

Також футболіст Шахтаря розповів, скльки приблизно фанатів лондонського клубу йому написало в інстаграмі з приводу трансферу.

«І навіть під якимось одним із постів в інстаграмі до 500, або майже тисяча вболівальників з Арсеналу пишуть, що переходь до нас. В дірект також багато писали, що ми тебе чекаємо, що такий гравець як ти, нам потрібен», – додав Мудрик.

Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Шахтар 16 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та вісьмома результативними передачами. Відомо, що вже в найближче трансферне вікно український талант може перейти в один із європейських грандів. Одним із головних претендентів на придбання Мудрика є лондонський Арсенал, за який також грає український захисник Олександр Зінченко.

Донецький Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в Прем’єр-лізі України. 

До зимових канікул «гірникам» належить ще зіграти з Днпром-1 та полтавською Ворсклою. Зазначимо, що у рамках плей-офф Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

Також Михайло Мудрик в інтерв'ю Владі Седан розповів, чим йому подобається форвард збірної Португалії та Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду.