«Стало великим сюрпризом»: Луческу назвав збірні на ЧС-2022, які його вразили

Переглядів 2692
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Стало великим сюрпризом»: Луческу назвав збірні на ЧС-2022, які його вразили
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про секрет успіху півфіналістів чемпіонату світу 2022 року в особі національних команд Хорватії та Марокко.

Румунський фахівець Мірча Луческу ще до гри марокканців і французів передбачав прохід європейців, проте віддав належне учасникам 1/2 фіналу ЧС-2022, які програли.

«Я був вражений тим, як команди з невеликих країн підготувалися до цього чемпіонату світу, що стало великим сюрпризом, який показує, що у світі існує баланс цінностей».

Також Луческу впевнений, що в основі їхнього успіху лежить фундаментальна робота та самовіддача на футбольному полі.

«Всі знають, що робити, як готувати гравців. Вони створили академії для молоді, вони відправляють гравців до сильних чемпіонатів із раннього віку, і коли вони збираються разом у національній команді, вони утворюють однорідні, сильні, мотивовані склади», – наводить слова Луческу GSP.

Ще Луческу відзначив збірні Південної Кореї, Австралії, США та Японії, визнавши їх заслужений вихід до 1/8 фіналу ЧС-2022.

Нагадаємо, що у півфінальних поєдинках Хорватія та Марокко без шансів поступилися путівками у фінал Аргентині (0:3) та Франції (0:2) відповідно.

Відмітимо, що фінал Мундіалю Аргентина – Франція відбудеться 18 грудня, початок – 17:00 за Києвом. На день раніше пройде матч за третє місце між Хорватією та Марокко.

X