Стало відомо, чи Ротань продовжить роботу в молодіжній збірній України після призначення у ФК Олександрія

Переглядів 1763
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Стало відомо, чи Ротань продовжить роботу в молодіжній збірній України після призначення у ФК Олександрія
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Сьогодні ФК Олександрія оголосила про призначення Руслана Ротаня головним тренером команди замість Юрія Гурі, який нещодавно пішов, з яким був розірваний контракт.

Український фахівець Руслан Ротань офіційно очолив ФК Олександрія, про що йшлося вже давно. При цьому залишилося незрозумілим питання щодо його роботи в збірній України U-21, яка влітку має виступити на Євро-2023. Щоб прояснити ситуацію, FanDay.net звернувся до генерального директора клубу Івана Кузьменка.

— Це питання його стосунків із молодіжною збірною. Закінчиться контракт і розмовлятимуть продовжувати чи ні. Він сам не знає, як буде. Це найкраще у нього уточнювати. Я не хочу коментувати питання за іншу людину.

— Як ви дивитеся на поєднання Ротанем двох посад?

- Я не буду проти.

Також на прохання FanDay.net глава прес-служби ФК Олександрія Галина Третяк уточнила у тренерського штабу та УАФ подробиці співпраці Руслана Ротаня із молодіжною збірною України:

«Контракт із новим головним тренером розрахований на 2,5 роки. До закінчення Євро-2023 (U-21) Руслан Ротань поєднуватиме роботу в клубі з посадою головного тренера молодіжної збірної України».

На зимову перерву ФК Олександрія пішла на п'ятому місці у турнірній таблиці УПЛ, Євро-2023 (U-21) пройде з 21 червня по 8 липня у Румунії та Грузії.

X