Стало відомо, чи зіграє Зінченко за Україну в червні: на «жовто-синіх» чекають спаринг з німцями та матчі відбору Євро-2024

Переглядів 3651
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Стало відомо, чи зіграє Зінченко за Україну в червні: на «жовто-синіх» чекають спаринг з німцями та матчі відбору Євро-2024
Олександр Зінченко. Фото: Google
Український футболіст Олександр Зінченко відновлюватиметьмся від травми, яку він отримав у переможному поєдинку АПЛ проти Ньюкасла. Українець пропустить матчі жовто-синіх проти Німеччини, Північної Македонії та Мальти.

Захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко через травму пропустить не тільки залишок сезону на клубному рівні. За інформацією ВЗБІРНА, український футболіст також не візьме участь у червневих поєдинках «жовто-синіх», коли вони в рамках відбіркового циклу Євро-2024 зіграють з Північною Македонією (16.06) та Мальтою (19.06). Також 12 червня українська збірна зіграє спаринг з Німеччиною в Бремені.

До слова, президент УАФ Андрій Павелко повідомляв, що до товариського матчу з німцями збірна України матиме головного тренера.

Стосовно Зінченка додамо, що 26-річний українець травмував литковий м’яз. Саме через проблеми з ним український футболіст і був замінений на 61 хвилині переможного для «канонірів» матчу 35 туру АПЛ проти Ньюкасла (2:0).

Арсенал на даний момент з 81 очком в активі посідає друге місце в турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від першого Ман Сіті на один бал. Але команда Пепа Гвардіоли має у своєму активі ще гру в запасі.