Стало відомо, коли Динамо припинить співпрацю з Луческу: джерело повідомило, якого тренера шукає Суркіс

Переглядів 6211
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Стало відомо, коли Динамо припинить співпрацю з Луческу: джерело повідомило, якого тренера шукає Суркіс
Ігор Суркіс та Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Український журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією про те, що президент київського Динамо Ігор Суркіс шукає нового головного тренера команди.

Мірча Луческу після поразки від Зорі (0:1) у матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги заявив, що готовий піти у відставку з посади головного тренера Динамо.

Нещодавно 77-річний Луческу заговорив про свою можливу пенсію. З'явилася інформація про інтерес до нього з боку Ніцци, яку пізніше спростував президент київського Динамо Ігор Суркіс.

Однак, ймовірно, що диму без вогню не буває і, за інформацією журналіста Михайла Співаковського, Суркіс все ж таки зайнятий пошуком нового головного тренера для українського гранда.

«За моєю інформацією, Суркіс планує змінити тренера влітку і зараз він шукає заміну. Це дуже складний процес. Як я розумію, у Динамо намагаються визначитися із профайлом майбутнього тренера.

Шукають людину, з європейським поглядом на футбол, яка може працювати із молоддю. Я так розумію, що це людина а-ля Йовічевіч», – сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

Контракт Луческу з Динамо діє до 30 червня 2024 року.

Біло-сині після 18 зіграних турів у чемпіонаті України посідають четверте місце у турнірній таблиці. Від лідера Шахтаря команду відокремлюють дев'ять очок (підопічні Ігора Йовічевіча провели на один матч менше).

У наступному турі команда Мірчі Луческу зіграє проти ФК Львів. Гра відбудеться 1 квітня.

X