Збірна України та Ротань: джерело назвало несподіваного кандидата на посаду головного тренера синьо-жовтих з клубу УПЛ

Переглядів 21090
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Збірна України та Ротань: джерело назвало несподіваного кандидата на посаду головного тренера синьо-жовтих з клубу УПЛ
Руслан Ротань Фото: УАФ
Замість Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера національної команди України міг стати наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч.

У неділю, 26 березня, у матчі другого туру кваліфікаційного відбору на чемпіонат Європи-2024 національна команда України на виїзді без шансів поступилася збірній Англії з рахунком 0:2.

Таким чином Руслан Ротань програв свою дебютну офіційну гру на посаді виконуючого обов'язки головного тренера збірної України.

Проте, як повідомляє телеграм-канал «Футбольні тузи», замість Ротаня на матчі з Англією міг працювати головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч.

За інформацією джерела, саме хорватський фахівець був наступним кандидатом на роль виконувача обов'язків головного тренера збірної після Ротаня.

Такий вибір обумовлений тим, що у складі збірної країни грає ціла низка гравців із донецького гранду.

Зазначимо, що основним кандидатом на пост постійного наставника збірної України є Сергій Ребров, котрий зараз очолює Аль-Айн. Його контракт із клубом діє до 30 червня 2023 року.

Наступні матчі у кваліфікації на Євро-2024 національна збірна України проведе влітку. 16 червня наша команда зіграє на виїзді з Північною Македонією, а через три дні прийме Мальту.

X