Стало відомо, скільки витратив Верес на реконструкцію стадіону «Авангард»: джерело розкрило суму

Переглядів 735
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Стало відомо, скільки витратив Верес на реконструкцію стадіону «Авангард»: джерело розкрило суму
Стадіон Авангард. Фото: Верес
Керівництво Вереса вкладає солідні кошти в ремонтні роботи на головній арені Рівного. Журналіст Сергій Болотніков дізнався про подробиці реконструкції стадіону.

30-го вересня в рамках матчу п’ятого туру УПЛ «Верес» на своєму полі зіграв унічию 2:2 з «Рухом». Для команди з Рівного цей матч був особливий тим, що вона грала на відреконструйованому стадіоні «Авангард».

Журналіст Сергій Болотніков на ютуб-каналі «KDK» розповів про подробиці реконструкції головної арени Рівного. За словами Болотнікова, він дізнався про цю інформацію, спілкуючись з президентом «Вереса» Іваном Надєїним.

«Як мені розповів Надєїн, всього було вкладено 27 млн гривень. Десять мільйонів це його особисті кошти, 15 мільйонів це партнери клубу, скажем так, бізнес-партнери Надєїна і 12 мільйонів вклав підрядник. Всі ці гроші держава начебто має повернути, потім, пізніше, коли буде розморожене це будівництво. Але коли це буде і як це буде, який курс долара на той момент буде, невідомо. Тому це була досить ризикована справа. За це їм респект! За те, що вони вклали!» 

За словами Болотнікова, керівництво Вереса продовжить ще вкладати кошти в реконструкцію стадіону «Авангард».

«І вони будуть ще продовжувати вкладати. Ще 12 мільйонів вони витратять в жовтні, тому що ще не встигли все доробити. Треба світло, треба котельню доробити та інше. Загалом виходить 39 мільйонів гривень, тобто це більше мільйона доларів. Хороша сума для такого задоволення», - зазначив журналіст під час спілкування з колегою Андрієм Сеньківим.

Після пяти турів рівненська команда, маючи десять очок в активі, іде на шостому місці в турнірній таблиці УПЛ. Наступний матч Верес зіграє сьомого жовтня з Металістом.